Sociala Medier


Känner du att du borde synas mer på t.ex. Instagram och Facebook?
Vilka sociala medier använder du? Alla? Inga alls? Det viktiga är att synas i rätt kanaler och att lägga energi på de kanaler där din målgrupp är mest aktiv. Posta dina inlägg på smarta tider.

Jag kan guida dig vidare i hur man ska tänka och prioritera. Vi kan tillsammans lägga upp en sociala-medier-strategi och skapa bra, varierande content för att engagera dina följare.

Gilla, dela, spara, följ?!

Det är snårig djungel. Fundera på vad som är viktigt för dig och din verksamhet. Är det att samla ihop mailadresser till nyhetsbrev eller att dela ditt inlägg vidare?


Engagera dina följare

Att skapa varierande inlägg och veta hur ofta man ska visa sig på sociala medier är inte så lätt och det finns inget facit till det heller. Men med en sociala medier strategi kan man lättare kartlägga det man vill nå ut med och vad man vill att följarna ska göra härnäst, kanske dela ditt inlägg vidare?

Målgrupp

Det är mindre viktigt hur många följare du har, så länge du har RÄTT följare! Fundera över vilken målgrupp du vill nå ut till, så guidar jag dig gärna vidare.